keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ei juuri raportoitavaa

Viikko meni balilla canggun rannalla surffatessa. Oikeastaan canggun alueella on monta rantaa, itse olin "old man's" rannalla käytännössä joka päivä. Tuolla aallot ovat rauhallisia ja sopivat aloittelijoille ja vanhemmille ukoille. Canggu on mukavan rauhallista aluetta riisipeltojen keskellä. Tosin sinnekin rakennetaan kovaa tahtia uutta, ja riisipellot ja lehmät saa väistyä. Kiinan kasvava kysyntä näyttää yltävän kaikkialle.

Mukava oppia uusi laji. Nykyään osaan jo kääntyä laudalla vasemmalle ja oikealle ja antaa tietä muillekin. Oppimista nopeutti Se että pamautin kerran ranskalaista kaveria päin kun en osannut väistää. Toisaalta kaveri oli itse typerästi tiellä. Surffaukseen kuuluu olennaisena osana etiketti, jonka mukaan määräytyvät mm. Väistämissäännöt.

Pari päivää sitten tein ekoteon ja lensin Singaporeen, nukuin yön Burger Kingin sohvalla ja seuraavalla lennolla takaisin. Vain saadakseni leiman passiin. Viisumia olisi voinut pidentää myös maassa mutta byrokratian rattaat pyörähtelevät tuskallisen hitaasti, enkä olisi ennen joulua päässyt minnekään.

Nyt ollaan kolmestaan lombokilla senggigissä. Melko sieluton lomakylä. Ei mitään tekemistä, ja tosi hiljaista, ja sateista. Lähdetäänkin huomenna eteenpäin senaruun luontoretkelle. Hyvä puoli sateessa on se, että vesiputoukset on nyt komeimmillaan. Joten niitä varmaan etsimään sitten.

koska ainakin toistaiseksi reissataan nyt kolmistaan, kuulumisia voi lukea myös Mikon ja Sannan blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti