lauantai 9. marraskuuta 2013

Rantaelämää

Viime päivien ohjelma on noudattanut yhtä kaavaa: aamulla surffausta, päivällä makoilua, iltapäivällä surffausta, illalla lisää makoilua, biljardin peluuta ja yleistä löysäilyä. Ainoastaan yhtenä päivänä poikkesin tästä kuviosta sillä vuokrasin skootterin kokeillakseni kuinka selviän paikallisen liikenteen seassa. Ihan ok se menikin, kunhan pysytteli rauhallisilla teillä. Keskusta-alue oli hiukan hektistä, jatkuvasti käsi töötillä ja toinen silmä tiessä ja toinen sivupeilissä.

 Tänään aallot olivat parempia(isompia) kuin pitkään aikaan, ja tietenkin onnistuin sitten noviisina nyrjäyttämään nilkkani aaltojen seassa. Paikalliset suosittelivat jotain paikallista 'traditional medicine' tohtoria, mutta päädyin kuitenkin hoitamaan itse itseäni. Joka tapauksessa surffaus saa jäädä nyt hetkeksi. Huomenna lähden yogyakartaan, tarkoituksena oli alunperin kiivetä merapi-tulivuorelle mutta saa nyt nähdä, miten tuo jalka paranee. Ehkä sitä odotelessa otan kielikurssin, niitä pitäisi olla paljon tarjolla.

Mikko ja Sanna: voin suositella paikkaa, mikäli löysäily rannalla ja surffauksen opettelu kiinnostaa. Western turistien määrä on siedettävä, ja täällä törmää muihin backpackereihin, jotka ovat keskimäärin ihan mukavia!( kunhan eivät ole jenkeistä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti